Nyt kontingent system i BI Fodbold

Vi har i BI Fodbold valgt at skifte til DBU's kontingent system, for at lette vores arbejde med at registrere medlemmer og opkræve kontingent, da vi allerede anvender DBU's system til at registrere medlemmer.

Fremover vil kontingentet blive opkrævet automatisk via dit betalingskort, når du først har meldt dig ind i klubben, og vil forstætte med at blive opkrævet, indtil du melder dig ud igen. Når dit betalingskort udløber, modtager du en e-mail med et link til betaling, og derefter vil systemet selv huske at opkræve på det nye betalingskort i stedet.

Alle medlemmer der allerede er registreret som spillere i BI Fodbold i DBU's systemer (du er registreret hvis du har aktiveret dit fodboldpas) vil modtage en e-mail med link til betaling, en uge før betalingsfristen, og her kan du tilmelde det betalingskort du ønsker at anvende. Herefter vil det køre automatisk indtil du melder dig ud af klubben igen.

Forårssæsonens kontingentbetaling vil for U18/U19 og senior blive trukket den 1. marts og for øvrige hold den 1. april. Betaling for efteråret sker hhv. den 1. August og 1. september og for indendørs den 1. december. Afviser man betalingen, vil der automatisk blive indsat en holdkortspærring, som betyder, at medlemmet ikke kan deltage i træning og kamp, før betalingen er godkendt.

 

Oplysninger om kontingentsatser, indmeldelse og udmeldelse kan du finde på siden "Kontingent" som du finder i menuen under "Kontingent og Indmeldelse".

betaling 1

 

Når du skal melde dig ind i BI Fodbold (som nyt medlem), gør du det på siden "Indmeldelse", ligeledes i menuen under "Kontingent og Indmeldelse".

betaling 2

Hvis du har spillet fodbold før, enten i BI Fodbold eller i en anden klub, har du allerede et brugernavn og et kodeord. Hvis du aktiveret dit fodboldpas, har du brugt dette brugernavn og kodeord til at logge ind med. Det er dette brugernavn og kodeord som du skal anvende når du klikker på "Indmeldelse i afdelingen" under din årgang. Har du glemt dit brugernavn og/eller kodeord, kan du få det tilsendt på din e-mail via et link på den side som åbnes.

Hvis du aldrig har spillet fodbold før, skal du oprette dig som nyt medlem.

Er du forælder, og skal tilmelde dit barn, så husk at det er barnets oplysninger (navn, fødselsdag mv.) som du skal indtaste, sammen med din egen e-mail adresse, telefonnummer og betalingskort.

betaling 3

 

Links

DBU
DBU Jylland
Fodboldloven (DBU Jylland)