Opstartsweekend

Opstart efteraar 2020

Opstartsweekend

Normalt hører standerhejsning foråret til, men grundet corona-pausen har vi tænkt ud af boksen. Som noget helt nyt afholder BI Fodbold en opstartsweekend i samarbejde med DGI, som ekstra tilbud til vores savnet medlemmer.

Gratis arrangement for alle

Arrangementet er gratis, og alle er velkomne. Vi ønsker at samle vores nuværende medlemmer samt nye nysgerrige børn- og unge, der har lyst til at komme ud prøve kræfter med fodbolden. Det er dog det sociale, som er i højsædet, hvilket også afspejler sig i weekendens program.

Som en ekstra bonus, så vil der være kage og is til alle deltagerne. Og lørdag aften vil der være et socialt arrangement for U13-U17, hvor det er muligt at tilkøbe aftensmad.  

Læs mere og tilmeld dig her

Hvis dit barn ønsker, at deltage i arrangementet, så skal I hurtigst muligt tilmelde jer gennem nedenstående link, hvor der også er mere information.

Vi glæder os til et par festlige dage på BI Centeret, og så ser vi frem mod et spændende efterår.

TILMELD JER HER

BI Fodbold støttesæt

I den svære corona-tid er vi afhængige af vores passionerede medlemmer og loyale sponsorer.

Begge dele har spillet en stor rolle i udarbejdelsen af vores unikke støttesæt. Takket være Sparekassen Vendsyssel, så har vi kunne tilbyde træningssættet til en særdeles fordelagtig pris.

Du kan fortsat købe sættet online eller hos Intersport Brønderslev.

Online salget sker gennem følgende link: https://bifodbold.nemtilmeld.dk/9/?fbclid=IwAR08eltv_gd49GNl7pDVDjQWbXZprOEcgueSVrZexM0ytw0ldZ7nzqI6NoE

 

Stttest til InDesignjpg

Spar Nord Cup Brønderslev 2020

Spar Nord Cup Brønderslev 2020

Spar Nord Cup 2020 i Brønderslev er desværre aflyst i år.
 
Pga. COVID-19 og begrænsninger i forsamlingsfriheden, så er vi nødt til at aflyse, da vi kun må have et meget begrænset antal hold samt der er mange forholdsregler der skal tages højde for, før at vi kan sikre en god og forsvarlig afvikling af stævnet.
 
Men den gode nyhed er, at vi er tilbage igen den 7. og 8. august i 2021, hvor vi glæder os til at se jer.
 
God sommer 🌞⚽️

 

Mvh
BI Fodbold Cup

Spar Nord Cup 2021

Nyt kontingent system i BI Fodbold

Vi har i BI Fodbold valgt at skifte til DBU's kontingent system, for at lette vores arbejde med at registrere medlemmer og opkræve kontingent, da vi allerede anvender DBU's system til at registrere medlemmer.

Fremover vil kontingentet blive opkrævet automatisk via dit betalingskort, når du først har meldt dig ind i klubben, og vil forstætte med at blive opkrævet, indtil du melder dig ud igen. Når dit betalingskort udløber, modtager du en e-mail med et link til betaling, og derefter vil systemet selv huske at opkræve på det nye betalingskort i stedet.

Alle medlemmer der allerede er registreret som spillere i BI Fodbold i DBU's systemer (du er registreret hvis du har aktiveret dit fodboldpas) vil modtage en e-mail med link til betaling, en uge før betalingsfristen, og her kan du tilmelde det betalingskort du ønsker at anvende. Herefter vil det køre automatisk indtil du melder dig ud af klubben igen.

Forårssæsonens kontingentbetaling vil for U18/U19 og senior blive trukket den 1. marts og for øvrige hold den 1. april. Betaling for efteråret sker hhv. den 1. August og 1. september og for indendørs den 1. december. Afviser man betalingen, vil der automatisk blive indsat en holdkortspærring, som betyder, at medlemmet ikke kan deltage i træning og kamp, før betalingen er godkendt.

 

Oplysninger om kontingentsatser, indmeldelse og udmeldelse kan du finde på siden "Kontingent" som du finder i menuen under "Kontingent og Indmeldelse".

betaling 1

 

Når du skal melde dig ind i BI Fodbold (som nyt medlem), gør du det på siden "Indmeldelse", ligeledes i menuen under "Kontingent og Indmeldelse".

betaling 2

Hvis du har spillet fodbold før, enten i BI Fodbold eller i en anden klub, har du allerede et brugernavn og et kodeord. Hvis du aktiveret dit fodboldpas, har du brugt dette brugernavn og kodeord til at logge ind med. Det er dette brugernavn og kodeord som du skal anvende når du klikker på "Indmeldelse i afdelingen" under din årgang. Har du glemt dit brugernavn og/eller kodeord, kan du få det tilsendt på din e-mail via et link på den side som åbnes.

Hvis du aldrig har spillet fodbold før, skal du oprette dig som nyt medlem.

Er du forælder, og skal tilmelde dit barn, så husk at det er barnets oplysninger (navn, fødselsdag mv.) som du skal indtaste, sammen med din egen e-mail adresse, telefonnummer og betalingskort.

betaling 3

 

Links

DBU
DBU Jylland
Fodboldloven (DBU Jylland)