Spar Nord Cup Brønderslev 2020

Spar Nord Cup Brønderslev 2020
Den 8. og 9. august 2020

Nu kan I tilmelde jer det populære forboldstævne i Brønderslev. Vi har fået ny hovedsponsor, så nu hedder vi "Spar Nord Cup Brønderslev 2020", og igen i år byder vi på et fantastisk stævne som opstart på efterårs-sæsonen og lige inden skolen starter.

En god mulighed for at prøve nye banestørrelser for de hold der skifter, eller bare for at møde med holdet til en sjov og hyggelig turnering, hvor alle får lov at skyde straffespark, da alle indledende puljekampe afsluttes med spændende straffesparkskonkurrence.

Stævnet er for både piger og drenge fra U6 til U13.

HUSK tilmelding senest 26. juli, men gør det gerne inden I slutter forårs-sæsonen af.


Tilmelding via Staevner.dk på dette link:

https://staevner.dk/T16093/spar-nord-cup-broenderslev-2020

Følg os på Facebook på:

https://www.facebook.com/bifodboldcup

Vi ses til august...

Mvh
BI Fodbold Cup

Nyt kontingent system i BI Fodbold

Vi har i BI Fodbold valgt at skifte til DBU's kontingent system, for at lette vores arbejde med at registrere medlemmer og opkræve kontingent, da vi allerede anvender DBU's system til at registrere medlemmer.

Fremover vil kontingentet blive opkrævet automatisk via dit betalingskort, når du først har meldt dig ind i klubben, og vil forstætte med at blive opkrævet, indtil du melder dig ud igen. Når dit betalingskort udløber, modtager du en e-mail med et link til betaling, og derefter vil systemet selv huske at opkræve på det nye betalingskort i stedet.

Alle medlemmer der allerede er registreret som spillere i BI Fodbold i DBU's systemer (du er registreret hvis du har aktiveret dit fodboldpas) vil modtage en e-mail med link til betaling, en uge før betalingsfristen, og her kan du tilmelde det betalingskort du ønsker at anvende. Herefter vil det køre automatisk indtil du melder dig ud af klubben igen.

Forårssæsonens kontingentbetaling vil for U18/U19 og senior blive trukket den 1. marts og for øvrige hold den 1. april. Betaling for efteråret sker hhv. den 1. August og 1. september og for indendørs den 1. december. Afviser man betalingen, vil der automatisk blive indsat en holdkortspærring, som betyder, at medlemmet ikke kan deltage i træning og kamp, før betalingen er godkendt.

 

Oplysninger om kontingentsatser, indmeldelse og udmeldelse kan du finde på siden "Kontingent" som du finder i menuen under "Kontingent og Indmeldelse".

betaling 1

 

Når du skal melde dig ind i BI Fodbold (som nyt medlem), gør du det på siden "Indmeldelse", ligeledes i menuen under "Kontingent og Indmeldelse".

betaling 2

Hvis du har spillet fodbold før, enten i BI Fodbold eller i en anden klub, har du allerede et brugernavn og et kodeord. Hvis du aktiveret dit fodboldpas, har du brugt dette brugernavn og kodeord til at logge ind med. Det er dette brugernavn og kodeord som du skal anvende når du klikker på "Indmeldelse i afdelingen" under din årgang. Har du glemt dit brugernavn og/eller kodeord, kan du få det tilsendt på din e-mail via et link på den side som åbnes.

Hvis du aldrig har spillet fodbold før, skal du oprette dig som nyt medlem.

Er du forælder, og skal tilmelde dit barn, så husk at det er barnets oplysninger (navn, fødselsdag mv.) som du skal indtaste, sammen med din egen e-mail adresse, telefonnummer og betalingskort.

betaling 3

 

Ny Hjemmeside i BI Fodbold

BI Fodbold har fået ny hjemmeside, så vi ligner de øvrige afdelinger under Brønderslev Idrætsforening.

Der er nogle ændringer på den nye hjemmeside, i forhold til de hjemmesider vi før har haft. Størst er nok, at der ikke længere er en holdside til hvert hold på hver årgang.

fodboldUnder menupunktet BI-FODBOLD finder du relevante oplysninger om klubben, som f. eks. kontaktpersoner, udvalg, politikker og information til trænere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hold og traeningstider

Information om hvilke hold der er, hvem der er træner for holdet, hvornår de træner og hvor, finder du under menupunktet HOLD OG TRÆNINGSTIDER.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

resultat og stilling

Link til de enkelte holds kampprogram, stilling og resultater finder du under menupunktet RESULTATER OG STILLINGER. I børneafdelingen er det dog kun kampprogrammet der kan ses, da DBU ikke offentliggør resultater og stillinger i disse årgange.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kontingent

Kontingentbetaling har nu fået sit eget menupunkt, hvor du bliver ledt direkte ind i Conventus.

 

 

Links

DBU
DBU Jylland
Fodboldloven (DBU Jylland)