Kontingent

Kontingentsatser i BI Fodbold for sæsonen 2018/2019 ses i tabellen nedenfor.

Kontingentet er halvårligt, medmindre andet er angivet.

Årgang Kontingent
U6 410 kr.
U7 510 kr.
U10 + U11 600 kr.
U12 + U13 625 kr.
U14 + U15 650 kr.
U16 + U17 700 kr.
U19 750 kr.
Senior 850 kr.

Indendørs
(uanset årgang)

300 kr.
(Helårligt)

 

Indmeldelse

Du melder dig ind i BI Fodbold på siden "Indmeldelse".

Ved indmeldelsen skal der angives et betalingskort, hvor kontingentet bliver trukket på. Kontingentet vil fremover bliver trukket automatisk, indtil du melder dig ud igen. Hvis dit betalingskort udløber, modtager du en e-mail med et link til betaling. Når du har betalt via dette link, bliver dit betalingskort opdateret i systemet, og fremtidige betalinger trækkes nu fra dette kort.

Når din indmeldelse er registreret og godkendt, modtager du en velkomstmail. Der kan godt gå et par dage før du modtager denne mail.

 

Hvis du allerede er medlem

Hvis du allerede er medlem i BI Fodbold, skal du huske at opdatere dine personlige oplysninger hvis der sker ændringer.

BI Fodbold anvender DBU's system som medlemsregister, så for at sikre at vi har de rigtige oplysninger på dig, er det vigtigt at du husker at opdatere dine kontaktoplysninger hos DBU. Disse oplysninger er navn, adresse, fødselsdato, telefonnr. og e-mail. Du opdaterer dine kontaktoplysninger på DBU's hjemmeside via dette link: "Min side" (åbner et nyt vindue). Log ind med det brugernavn og den adgangskode som du fik i din velkomstmail. Har du glemt dit brugernavn eller din adgangskode, kan du klikke på linket "Glemt adgangskode" og oplysningerne vil blive sendt til dig på den e-mail adresse som du er registreret med i systemet.

Det er vigtigt at du husker at opdatere dine kontaktoplysninger, da klubben bruger dem til at kontakte dig og udsende informationer fra bestyrelsen, holdledere og trænere. Oplysninger om betaling af kontingent vil også blive sendt ud ad denne vej.

For at holdledere og trænere skal kunne sende beskeder til dig, er det ligeledes vigtigt, at du har sat kryds i "Ja tak, jeg vil gerne modtage SMS'er og E-mails fra klubben".

 

Betalingsbetingelser

Kontingentet opkræves forud og trækkes automatisk på dit betalingskort. 

Halvårligt kontingent dækker perioderne 1/1-30/6 og 1/7-31/12.

Hvis dit betalingskort udløber, modtager du en e-mail med et link til betaling. Når du har betalt via dette link, bliver dit betalingskort opdateret i systemet, og fremtidige betalinger trækkes nu fra dette kort.

 

Udmeldelse

Udmeldelse kan kun ske ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Udmeldelse efter at der er betalt kontingent giver ikke ret til at få kontingentet retur.

Spillercertifikat kan udleveres til en anden klub, efter at vi har modtaget udmeldelsen fra dig. Dette er dog på betingelse af at du ikke er i restance med betaling af kontingent.

 

Øvrige spørgsmål

Har du spørgsmål som ikke er besvaret på denne side, kan du kontakte bestyrelsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

 

Links

DBU
DBU Jylland
Fodboldloven (DBU Jylland)