BI fodbold's hjemmeside

Gennem denne informationskanal håber vi at kunne give såvel gamle som nye medlemmer en optimal medlemsservice og information.

Vi bestræber os på at lægge så mange relevante informationer som muligt ud på disse sider. Informationerne skal være til gavn for alle interesserede, der ønsker at søge oplysninger om vores fodboldklub her i Brønderslev.

Du vil bl.a. kunne finde oplysninger om træningstider for de enkelte hold samt aktuelle aktiviteter. Du vil også kunne finde navn og telefonnr på relevante personer, som du kunne få brug for at komme i kontakt med.

Vi håber, du vil få glæde og gavn af disse informationer.

Lidt om formålet med BI Fodbold

BI's fodboldafdeling har til formål at dyrke organiseret fodbold på et niveau svarende til talent og lyst hos hver enkelt spiller, samt at bruge fodbold som udgangspunkt for socialt samvær og sammenhold. BI Fodbold har således både konkurrencemæssigt og socialt sigte - og målet er ikke at opnå sportslige resultater for enhver pris. Målet er i lige så høj grad at blive en klub med et højt aktivitetsniveau såvel fodboldmæssigt som socialt.

Har du lyst til at spille fodbold i BI?

Hvis du kunne tænke dig at prøve at spille fodbold i BI og få en masse gode oplevelser og møde nye kammerater, så læs mere her.

Links

DBU
DBU Jylland
Fodboldloven (DBU Jylland)