Ny i BI Fodbold

Ny spiller

Vil du gerne prøve at spille fodbold i BI, så er du altid velkommen.
Du behøver bare at møde op til træning (se træningstider for Børn (op til 12 år), Ungdom (12 til 17 år) og Senior), eller eventuelt henvende dig til en af trænerne for din årgang for at høre nærmere. Du finder kontaktoplysninger på trænerne sammen med træningstiderne.
Som medlem i BI vil du ikke blot få fodboldtræning og spille fodboldkampe. Du vil også få en masse gode oplevelser, møde andre glade fodboldspillere og få nye kammerater.
Vil du gerne vide mere om BI og det at spille fodbold, kan du læse mere her på vores hjemmeside. Du er også altid velkommen til at skrive på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kontingent og fodboldpas

Som medlem af BI-Fodbold betaler du kontingent gennem Kluboffice, dette gøres her: Kontingent
Er du 12 eller derover skal du have et fodboldpas for at kunne deltage i holdets kampe, I kan aktivere fodboldpasset gennem DBU, enten via DBU app eller på hjemmeside. I kan desuden læse mere om fodboldpasset her (Link til DBUs hjemmeside)

Fra ynglinge til senior:
Vi vil tilstræbe hurtigst muligt at få integreret de nyoprykkede seniorspillere i seniorafdelingen, og opfordrer til at alle er behjælpelige hermed. Vi har etableret et godt samarbejde med ynglingeafdelingen med det formål at lette overgangen fra ungdoms- til seniorfodbold.

Links

DBU
DBU Jylland
Fodboldloven (DBU Jylland)